Mindelunden

På denne side kan du sætte et minde for en kat, du har mistet. Send mig nogle ord og billeder, hvis du gerne vil have din kat med her.

Elle

Elles liv blev kort, selv for en kat: som de af Jer, der følger med på Blue & Whites engelske diskussionsforum, vil vide, døde hun for nylig, kun tre måneder gammel. 
Men tre måneder kan være nok for en køn, kærlig sjæl som Elle til at gøre et stort indtryk på mennesker.
Og det gjorde Elle - selv dette billeder har en stærk magnetisme ...

Maggie

- Hampton Court's Chastity


Maggie som mor


Maggie nåede at blive ti år gammel, men døjede på det sidste med slidgigt i ryggen, som efterhånden trykkede på ischiasnerven. Det kunne kun gå én vej: til det værre, derfor besluttede jeg sammen med dyrlægen, at Maggie skulle have fred, mens hun endnu havde det nogenlunde. 
Maggie var, som det ligger til racen, en stilfærdig mis. Men hun var også umådeligt knyttet til "Far" og var altid omkring mig, når jeg var hjemme. 
Maggie har haft et enkelt kuld, men fødslen var så hård, at den nær havde slået Maggie ihjel, så jeg enedes med hende om, at det skulle være både første og sidste gang.
Men det moderlige forlod aldrig Maggie helt - til det sidste var hun en højt skattet "adoptivmor" for russeren "Lillepigen", som trods sine seks år hårdnakket nægter at erkende, at hun ikke mere er en killing.
Glemme Maggie kommer jeg aldrig til - hun havde allerede, mens hun levede, en evne til at føles nærværende, selv om hun ikke var til stede rent fysisk, og den evne tror jeg ikke, hun har mistet, bare fordi hun nu er død ....

Niels Peter

Maggie og hendes "adoptivbarn", russeren "Lillepigen"

Valid HTML 4.01!

Valid CSS!