(Malevitch Enchanting) Emma

- født 29. december 1994, var min første avlshun. Hun har en ganske speciel status hos "Far", fordi jeg fik hende to uger efter, at jeg havde mistet min dejlige russerhan Jonatan. Emma er en fortryllende russer fra Maria Andersen (Malevitch), som har arvet to vigtige egenskaber efter sin far, GIC Camelot’s Merlin Pendragon (hollandsk import), nemlig en næsten perfekt pelskvalitet og et elskeligt temperament. Hendes kropsbygning er også fin med den rette benlængde. Hendes eneste svage punkt er desværre et, som dommerne for tiden lægger særlig vægt på, nemlig profilen. Emma har rent ud sagt et "skihop" i stedet for den lige næse, russere skal have. Men Emmas killinger i tidens løb er blevet meget flotte. Desuden – og det kan være lige så vigtigt hos en avlshun – hun fødte, som andre smutter mandler, og hun har altid været en perfekt og meget tålmodig mor. Den opdragelse, killinger helst skal have, især omkring 10.-12. uge, blev som regel varetaget af mine andre katte, fordi Emma fandt sig i alt fra de små. Nu om dage er Emma "gået på efterløn" og vier derfor sin tid til samværet med "Far".
Klik her, hvis du vil se Emmas stamtavle.

Malevitch Bullseye Dancing Queen

- født 8. marts 2002, bliver til daglig kaldt Bully. Hun er for nylig flyttet ind for at blive min nye avlshun, når hun bliver gammel nok. Hendes opdrætter er Maria Andersen (Malevitch). En del af vore venner er forargede over, at vi kan finde på at kalde sådan en lille, fin og elegant dame for Bully (=bølle). Opdrætteren synes dog, det er et meget passende navn, og Bully har allerede i løbet af de få dage, hun har været her, sat sig gevaldigt i respekt hos et helt kuld koratkillinger samt alle de voksne katte. Mærkeligt nok er det sket uden at hun har anvendt nogen form for magt (i hvert fald ikke, mens vi har set det). Bullys aner går via Finland til Australien, og det giver anledning til at tro, hun vil udvikle sig i retning af de engelske linjer, hvis katte er større og mere muskuløst bygget, end man ser dem i f.eks. Centraleuropa. Hun har en lyst blå pels uden at den dog er gået over i det grå, og alt i alt tegner hun til at blive en meget smuk dame!
Klik her, hvis du vil se Bullys stamtavle.

IC Lion Osiris of Silver Blue

Emil- til daglig Emil, er det unge håb på sværdsiden. Han er født 3. august 1999 og er allerede meget lovende. Han har en helt fortryllende profil og den lækreste pelskvalitet, jeg til dato har set på en russer. Temperamentsmæssigt er han et blidt gemyt, men samtidig aldeles uforfærdet, og han fik charmet sig ind i flokken her på under et døgn. Udstillinger tager han med knusende ro - det eneste problem kan være, at han kan være temmelig tung at bære på scenen!
Klik her, hvis du vil se Emils stamtavle.
Valid HTML 4.01!  Valid CSS!